24 mei 2024
Benefietconcert Road2Uganda
Time: 20:00
Venue: Westerkerk, Goes
Country: NL

Op 31 mei hopen wij, Madeleine, Niels, Ewart en Seger, naar Uganda te gaan om daar deel te nemen aan een marathon georganiseerd door Muskathlon. Één van de doelen van deze reis is het ophalen van €10.000 per persoon, wat ten goede komt aan de organisatie Compassion in Uganda. 

Door middel van verschillende acties en evenementen hebben wij de afgelopen periode geprobeerd dit bedrag op te halen. Wij zijn ontzettend dankbaar dat alles tot nu toe zo soepel is verlopen. Als afsluitende actie organiseren wij nog een benefietconcert in Goes waar de band ‘The Bowery’ de avond zal vullen.

Met deze avond hopen wij extra geld op te halen voor de allerarmste kinderen in Uganda. Het geld zal gebruikt worden om de kinderen te voorzien in hun basisbehoeften. Daarnaast krijgen ze te horen over Jezus Christus, en ontvangen ze onderwijs en gezondheidszorg. De winst van dit evenement zal volledig naar dit doel gaan. Tijdens de avond zal een spreker van Compassion meer vertellen over het werk van Compassion en dieper ingaan op Uganda. U krijgt tijdens de avond de mogelijkheid om dit prachtige werk te steunen door een kind te sponsoren en zo recht te doen aan de eerder genoemde behoeften van het kind.