15 december 2022
Gouda, NL
Time: 19:00
Venue: Theaterbakkerheij
Address: Gouderaksedijk 24B
Country: NL

In de Theaterbakkerheij in Gouda komen tijdens een uniek event twee elementen samen die je het ultieme kerstgevoel bezorgen; genieten van prachtige live-muziek én van een heerlijk vier-gangen-kerstdiner, verzorgd door de Knusse Keuken met de lekkerste wijnen van Arjan, samen met je geliefde(n), vrienden of familie. Zangeres Elise Mannah en The Bowery zorgen, begeleid door een geweldige band, voor een uniek muzikaal kerstprogramma waarin ze naast hun eigen repertoire ook de mooiste kerstnummers zullen laten horen.

Voor dit Christmas Dinner Concert worden speciale arrangementen geschreven waarin de bijzondere stemmen van Elise en Rokus ook regelmatig samen te horen zullen zijn. Tussen de optredens door worden heerlijke gerechten geserveerd en de bijzondere wijnen (of andere drankjes) geschonken zodat bezoekers op en top verwend worden.

Per concert zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar! De theaterzaal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstrestaurant waarbij de bezoekers aan kleine tafels dichtbij het podium worden geplaatst. Sfeervol en intiem met volop tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te genieten van de muziek. Een uniek event wat je niet mag missen!

Tickets kosten 119 Euro en zijn inclusief het concert, ontvangst met een hapje en een drankje, een vier-gangen diner, tafelwater, bijpassende wijn, frisdrank en koffie of thee en een Leeff-goodiebag. Tegen meerprijs is er een kleine kaart beschikbaar met speciaalbieren en sterke drank. Na afloop van het Christmas Dinner Concert is er vrijblijvend een afterparty in de bar met consumpties tegen betaling.

Op dit moment is de woensdagavond (14-12) en de donderdagmiddag (15-12) al uitverkocht, maar voor donderdagavond (15-12) zijn nog kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met reageren! Aanmelden kan hier.

Wij kijken er naar uit om deze Christmas Dinner Concerts samen met jullie onvergetelijk te maken. Schroom niet om ons te mailen als je nog vragen hebt.

Namens Elise Mannah, The Bowery, De Knusse Keuken en de Theaterbakkerheij,

Arjan de Knegt – organisator