The Bowery Rokus
An Evening With The Bowery
oktober 22, 2021
8:15 pm
Gouda
De Theaterbakkerheij
Google Maps
Tickets

Door de omstandigheden van deze tijd is het al meer dan een jaar geleden dat The Bowery voor het laatst in het theater stond. Het laatste concert was het releaseconcert van Mountains & Valleys. Inmiddels is het album online en op CD of LP al grijsgedraaid alleen live was het door de pandemie nog maar weinig te horen. Daar komt nu verandering in!

Want op 22 en 23 oktober staat The Bowery weer in de door hun geliefde ‘Theaterbakkerheij’ in Gouda. The Bowery komt deze avond in een royale bezetting waarbij de karakteristieke stem van leadzanger Rokus Maasland vergezeld wordt door een aantal topmuzikanten die samen de verhalen achter de songs van The Bowery tot leven brengen. Zoals bezoekers van eerdere concerten weten is Rokus niet alleen zanger, maar ook een geweldige verhalen-verteller en daarom neemt hij de luisteraar ook deze avonden weer mee naar de achtergrond van de songs.

Verwacht een mix van favoriete nummers van het debuutalbum Broken Jars, songs van het nieuwste album Mountains en Valleys en wellicht al een tipje van de sluier als het gaat om nieuwe songs die op dit moment op de schrijftafel liggen. Een heerlijke avond spelen, zingen, verhalen delen, luisteren en vooral elkaar weer eens in de ogen kijken; The Bowery is klaar voor een nieuwe toekomst!