Alive Festival Zelhem
Alive Festival
mei 18, 2019
Zelhem
De Betteld
Google Map
Tickets

Het voormalige Rock Alive Festival krijgt in 2019 een geheel nieuw gezicht. Eerder werd al bekend dat het dit jaar voor het eerst een meerdaags-festival zou gaan worden. Inmiddels zijn ook de eerste stappen gezet naar een meer themagericht festival, waar muziek, kunst en entertainment een belangrijker rol zullen gaan vervullen. Met de invoer van verschillende thema podia wil de organisatie een festival creëren waar iedereen samen kan genieten ongeacht muzikale voorkeur. Op ieder podium zal een programma worden gepresenteerd dat bestaat uit muziek, entertainment en kunst.

Omdat de huidige naam Rock Alive de gehele lading van het festival niet meer dekt, is de naam nu gewijzigd naar: Alive. Alive staat voor ‘het leven’, dat de organisatie samen met de bezoekers wil vieren. De naam Rock Alive blijft wel bestaan binnen de nieuwe opzet, maar zal de naam van een podium worden, zodat de identiteit die de afgelopen 5 jaar is opgebouwd niet verloren zal gaan.

Dit jaar staat het festival in het teken van éénheid, diversiteit en beleving! Het festival kent een geheel nieuwe opzet die ertoe bijdraagt dat er voor iedereen wel iets te beleven valt.

Wij vinden het supergaaf om één van de headliners te zijn op dit vernieuwende festival! Bestel snel je tickets!