1 november 2023
Regio Avond 4M Life NOORD
Time: 18:00
Venue: De Postwagen, Tolbert
Address: Hoofdstraat 53
Country: NL

Ontmoeting, verdieping en inspiratie.

Dé kernthema’s van LIFE. Tijdens de regio-avonden komen deze drie perfect samen. Ook dit najaar vinden ze weer plaats in de regio’s noord, midden en zuid.

De regio-avonden zijn momenten van ontmoeting met andere LIFE partners. We eten samen, denken na en delen wat ons bezig houdt. Op deze avonden staat niet ons bedrijf centraal, maar ons hart. Ons hart voor God en zijn Koninkrijk. We praten over onze invloed in onze directe omgeving, onze bedrijven en de samenleving. Over hoe we hier als leiders verschil kunnen maken. Het gaat dieper dan wat we doen, het gaat om wie we zijn.

Dit najaar neemt Henk Stoorvogel ons mee in het leiderschapsthema: DIT IS ROOD. Over de invloed van aannames op ons leiderschap en de wijze waarop wij leiding kunnen geven vanuit een grotere versie van de realiteit. We zullen spreken over de belangrijkste vaardigheid voor elke leider: communicatie. Elk gesprek is een kans om iets te creëren, verder te brengen, te voeden. Henk zal een techniek leren waarmee je de effectiviteit van al je interacties met 300% kunt vergroten.

Rokus Maasland (The Bowery) zal niet alleen zingen, maar ook de verhalen achter de muziek delen. The Bowery schrijft geen standaard songs over liefde en liefdesverdriet. Nee, de nummers van The Bowery gaan over het echte leven zoals velen dat kennen: puur en met een rauw randje. Het geluid van The Bowery onderstreept dat verhaal. Nummers bol van twijfel, pijn en verdriet. Maar ze gaan ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven, meer om te delen, en soms om iets in de gedachte van de luisteraar in beweging te zetten.

Het wordt dus een prachtige avond, met fantastische muziek en scherpe leiderschapscontent.