1,5 mtr sessies – MET LIVE PUBLIEK!
juni 6, 2020
8:30 pm
Hilversum
AtAllArt
Google Maps

WEGENS SUCCES VERLENGD! Omdat vrijdagavond 5 juni al bijna is uitverkocht gaan we op zaterdagavond 6 juni nog eens hetzelfde feestje houden!

Vanaf 1 juni mogen theaters en podia hun deuren weer openen voor publiek! Dus het eerste weekend dat jij weer kan genieten van live-muziek staan we graag voor je klaar. En dat doen we vanuit het vertrouwde @AllArt theater in Hilversum.

We realiseren ons heel erg goed dat per 1 juni het coronavirus nog lang niet ten einde is en daarom volgen wij hierin heel nauwkeurig de voorschriften van het RIVM. Dat betekent een aantal dingen:

  • Er mogen slechts 30 gasten aanwezig zijn (buiten het personeel en muzikanten). Dit maakt jouw aanwezigheid dus extra uniek ;-).
  • Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen gebruiken we niet het vestzaktheater zelf maar de foyer. Daar zullen we stoelen opstellen en looproutes maken volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Tickets worden per 2 verkocht aan mensen die in hetzelfde huishouden leven. Die 2 stoelen staan dus wel naast elkaar.
  • Er is geen pauze omdat men niet door elkaar kan/mag gaan lopen
  • Vooraf kunt u per mail aangeven welke drankjes u die avond wil drinken en deze krijgt u bij binnenkomst in een ijsbucket mee naar de door u gereserveerde plaatsen.
  • Mensen die verkoudheidsklachten hebben worden niet toegelaten.

We houden normaliter absoluut niet van regeltjes maar vinden het in dit geval heel erg belangrijk om dingen correct te doen. Daarnaast realiseren we ons dat de tickets niet goedkoop zijn maar we hopen op je begrip. Aangezien we het theater niet optimaal kunnen benutten zijn we hiertoe genoodzaakt.

We zien er echt enorm naar uit weer ‘in het echt’ voor je te mogen spelen!!